måndag 7 juli 2008

Lilla julafton...igen!

Det är verkligen lilla julafton varje gång man får paketavin med tyger i postlådan. Jag har beställt ett brun/röd-randigt tyg som jag riktigt längtar att få sy i...Åsså lite muddväv. Den bruna går åt som smör i solsken när jag syr. Köpte även en bit limegrönt som kan vara fint att kombinera med!


Brun velour står som stående beställning för mig hos Stoff & Stil. Den orangea är från Ohlssons.Och så var jag på Ohlssons och fyndade lite vanlig bomullstrikå häromdagen. Solgul, babyblå och ljusgrön. Alltid bra att ha!

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Härliga tyger!

Hur är den bruna velouren från S&S i kvalitén?

PajaS sa...

Jag tycker den är helt ok! Lustigt nog så tycker jag att kvallan skiljer sig mellan färgerna. Har gul som jag inte alls tycker är lika bra. Vet du vad det kan bero på?

Mimmi sa...

Ingen aning, men jag har märkt skillnad också. Har det turkosa som är OK, men rätt tunn och den cerica som är riktigt bra, betydligt tjockare än den turkosa. Känns som det inte går att beställa velour därifrån när man inte vet vad man får. Trist!

PajaS sa...

Jo, jag har också den turkosa. Är väl ungefär som den bruna. De är ju ganska billiga, 79 kr/m. Jag har faktiskt aldrig sytt i, vad jag skulle kalla riktigt dyr verlour, som kostar 150-200 kr/m. Tycker nog inte det är värt det.

Mimmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
PajaS sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.