torsdag 16 september 2010

För vuxna som vill vara lika mysiga som barn!


Tänk va underbart ifall vi vuxna skulle våga klä oss i lika sköna kläder som vi så pluttinuttigt påstår att våra barn är sååå söta i. Jag fick en "måste-göra-nu-impuls" kl nio i söndagskväll och sydde mig en alldeles underbart mjuk, mysig velouroverall. Perfekta plagget en regnig höstmorgon!


Tyvärr var jag tvungen att dela tyget vid midjan för att det skulle räcka, men enligt mönstret jag ritade är det meningen att tygstycket ska räcka ända från axeln ner till foten.


Det ser ut som dressen är tvådelad men det är den alltså inte. Om ni är nyfikna på att se hur den ser ut i helstöpt format så kan ni hålla utkik. Två till dressar, till en gravid kvinna och en fullvuxen man är redan under konstruktion.

8 kommentarer:

Emsters Alster sa...

Hur snygg som helst!

Rockermom, Anneli sa...

Åh så spännande! Tycker de här heldresserna är underbar att dra på sig när jag ska till jobbet (och jobba natt)!

Jag hade ett sånt mönster,men har verkligen ingen aning vart det tagit vägen *snyft*

Ha en riktigt skön helg!

od Andulky sa...

Helt underbar!! Sån skulle jag vilja ha!!

Åsa Tidqvist sa...

maj gad! så cool!

sorkmor sa...

Vem skulle inte vilja ha en sådan där :) Riktigt snygg overall :)

HellaBellaDesign sa...

Oh, vilken wonderful byxdress! Såg dina grejor i Bonnstan och tycker du har så fina modeller och tyger! Härligt med fler kreativa själar. Själv är jag helt kass på att sy men håller på med kort, tavlor och annat pappersgrejs. Kolla på http://hellabelladesign.blogg.se
Hejs svejs!

Anonym sa...

Absolut. Vart fyller man i sin beställning al'a barnkläder i vuxenstorlek? Mvh. M

Anonym sa...

Hej. Tycker om mycket av barnmodet. Dels för att det är busigt, roligt men också fint, lite puttinuttigt men framförallt genomtänkt. När kan du ta upp en beställing? *ler*