måndag 11 oktober 2010

Jenny på ZnokJag vet inte hur jag ska kunna tacka nog, så jag tänkte att det minsta jag kan göra är väl att sprida lite reklam!? I helgen kom Jenny från Znok design upp och hälsade på mig och Johanna, som ritat många av tygerna hon gett ut. "I stället för en blomma", som hon sa, hade hon med sig en bunt tyger! Tror ni man blir överlycklig?

Snälla R, min sambo. Jag älskar dig, men visst är det ändå anmärkningsvärt att när det kommer till gåvor så kan en kvinna man aldrig tidigare träffat, men delar intresse med, kan komma på en bättre present än den man som man levt i 7 år med...


Dessa underbara interlocker fick jag!
Vikingatyget i rosa/rött och blått,
drakar på grönt och cerise botten
samt gröna ugglor och svart/vita elefanter.


Jag vill som sagt ge Znok mitt bästa omdöme, även om hon inte alltid kan ge bort tygerna. Kanonfina tyger, bra service och snabb leverans. Tack för det!
4 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Åhh så snällt av henne!! Underbara tyger!! Jaf har beställt gröna och bruna drakar och väntar ivrigt på de lila ugglorna!!

SLUGGO sa...

Åh vad jag älskar hennes tyger. Jag hoppas på att hon kommer till syfestivalen nästa månad. Då ska jag köpa mängder med elefanter och drakar!!!

Jenny - ZNOK sa...

Kramar på dig Pia. Och Sluggo, visst ska vi ses på Syfestivalen.
Monter A44:27

Camilla/Timote sa...

Finns bara gott att säga om Znok, bra service och uuuuunderbara tyger. Längtar också efter de lila ugglorne, så får det bli lite mera bruna drakar samtidigt=)