tisdag 10 maj 2011

Små söta blommiga rådjur!


Har fått hem Znok designs nya rådjurstyg och...som vanligt är jag helt överförtjust, särskilt i det ljusa.


Mönsterdesign av Johanna Ahlard. I just love it! Finns även i lila toner på grön botten, se under fliken "tyger" längst upp. Den här tröjan är till Kalle. Får se hur villig han är att ta på sig den. Han är drygt tre år nu och börjar kräva lite självbestämmande över sin garderob. Om jag säger att det är älgar istället så kanske det går bättre...Ett gäng linnen som gick med posten igår. En ganska "sportig" och tajt modell.Jag fick ett annat roligt uppdrag för ett tag sedan. Ett par plagg beställdes med en enda önskan: de ska vara röda! Svaret från mig blev dessa fyra plagg. En hilka i lime/röda apor, en kjol i jordgubbsröd manchester fållad med samma apor. Egentligen är det en "vanlig" rak form på kjolen men den står på en fotboll så den ser kanske lite annorlunda ut på ett barn som inte är fullt så runt =)Och en tröja med fuskpolokrage sydd i cirkustyget med enfärgade ärmar och velourbrallor till.Dessa små plagg är till en jag lägger ganska mycket tid på nuförtiden...i slutet av sommaren blir Kalle storebror och det är ju jäääättekul att sy till en egen ny liten bebis! En overall/pyjamas i tyget iris visa och en body där jag blandat enfärgat vitt tyg och ena framstycket i gula paraply-flygare. Fick tips om blandningen i någon blogg (minns inte vilken, förlåt!) och jag tycker det blir jättefint! Less is more, som man säger. Mönstret är förresten från senaste Ottobre, mycket fiffig modell!Jag har även uppdaterat mitt tyglager. I och med detta tar jag även emot beställningar igen. Jag tycker ju att det är jätteroligt att sy och jag har själv inte användning av all min sy-energi men jag vill reservera lite för att jag inte vill ta på mig alldeles för mycket. Jag börjar som sagt var bli ganska tjock och jag jobbar fortfarande heltid. Jag tar glatt emot beställningar men kommer ta mig rätten att säga stopp ifall jag känner att jag inte hinner/orkar med!7 kommentarer:

Piri-Piri sa...

åhh vad mycket fint och vad inspiration jag fick..:) men måste fråga, vad ät en hilka? hette det så... den röda bredvid sjalen...

Piri-Piri sa...

men nu ser jag det var ju en kjol... förlåt mig!!

OYB sa...

Grattis till kommande bebben!
Ursnygga plagg som vanligt:-)
Kjolen ser jättesöt ut med apfållen. Och bodyn var jättemysig i gult och vitt, fin kombo. Var det bodymönstret ur Ottobre bar överrensstämmande i storlek?

Fangoria sa...

Åh så mycket fint!

Anonym sa...

hej! de fyra linnen ovan, blev jag väldigt sugen på. finns det möjligtvis att beställa?

Hör gärna av dig till min mail.
duvetnattis__@live.se

Mvh Nathalie

Katja sa...

Grattis till bebisen i magen, myyys med syskon!

Har lagt in två bilder i bloggen på barnen när de har ugglekläderna på, dock inga kanonbilder där man ser kläderna i sin helhet men i alla fall ;)

/Katja

Heimlaga sa...

Grattis till den kommande bebben!Den blir nog välekiperad!